RomanaEnglish

facebook

Intrebari

Avem copii. Putem obtine extra paturi in camere ?

Va putem pune la dispozitie toate cele necesare pentru a asigura familiei dumneavoastra confortul necesar. Extra-paturile au costuri suplimentare. Cand faceti rezervarea, va rugam sa mentionati cerintele speciale.
Ne puteti orican suna pentru a confirma.

 
 
 
 
 
 
 
 

Ce este inclus in pretul camerei?

Incluse in pretul camerei sunt taxa hoteliera, TVA si micul dejun.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pot rezerva o camera daca nu am card de credit ?

Nu aveti nevoie de un card de credit pentru a face o rezervare. Puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0720 314 888 sau sa folositi serviciul booking.com pentru a rezerva o camera. Daca folositi serviciul booking.com aveti optiunea de folosi cardul de credit al altei persoane, presupunand ca aceasta si-a dat acordul. In acest caz, mentionati in casuta "Special Requests" ca aveti permisiunea persoanei respective de a-i folosi cardul de credit.

 
 
 
 
 
 
 
 

Cum stiu daca rezervarea a fost facuta?

Dupa ce ne-ati trimis toate detaliile, va vom contacta noi pentru a confirma rezervarea. Receptionerul nostru va poate, de asemenea, trimite un email de confirmare.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pot anula rezervarea ?

Da, este foarte usor sa anulati sau sa schimbati rezervarea. Ne puteti contacta prin email, fax sau la telefon pentru a ne explica ce doriti si vom face tot posibilul sa fiti multumiti. In aceasta privinta suntem foarte flexibili.

 
 
 
 
 
 
 
 

Unde pot gasi numarul de telefon sau adresa de email pentru contact?

Puteti gasi aceste informatii pe pagina de contact.